17 Ağustos 2016 Çarşamba

Yeni Sezon Tv Dizileri - 2016 Yeni Sezon Dizileri

Yeni sezon demek bir çok kanalda yeni diziler demek oluyor birbirinden iddialı diziler imza atılıyor. hangi kanalda hangi dizi başlıyor işte detaylar.

artık televizyonlar yeni dönem dizileri ve programları ile yeni sezona giriyor birkaç dizi ekranlara gelse de birkaç dizi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni sezonda geçen sezon kalan diziler bazıları ekrana gelirken bir çok dizide sezon sunu final yapmıştı.

Yeni Sezonda hangi ünlü hangi dizi de yerini alıyor?

Yeni sezonda ise her kanalda yeni diziler için kolları sıvamış durumda işte yeni diziler arasında ekranlara gelecek olan diziler. Hangi kanalda hangi dizi başlıyor?

Fox Tv ekranlarında bu sezon iki yeni dizi ile karşımızda yeni sezona iki aşk dizisi ile girecek olan Fox tv “Rüzgarın Kalbi” adlı dizisi olacak cumartesi yayında olacak dizi beklenen reyting gelecek mi? Merak konusu. Başrollerini ise başarılı iki oyuncu yer alıyor Burak Serdar Şanal & Deniz Baysal paylaşıyor.
Fox Tv ekranlarında yeni sezon dizileri arasında yeni dizilerden olan “Bana Sevmeyi Anlat” dizisi ile yeni başlangıçlar için hayatınızdaki ihanetleri rağmen güvenilir kişilere nasıl güvenebilirsiniz işte yeni hayat düzeni içinden bir dizi.Bana Sevmeyi Anlat, dizisi başrol oyuncuları ise Kadir Doğulu & Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ paylaşıyor
Sohw Tv ekranlarında yeni başlayacak diziler arasında ilk karşımıza çıkan “Arkadaşlar İyidir” gençlik dizisi olan dizi başrol oyuncuları ise Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu arkadaşlık iyidir dedirtecek cinsten unutulan arkadaşlığa inat bir dizi.
Sohw Tv ekranlarında aksiyon dolu bir dizi geliyor “Cesur Yürek” dizinin isminden de anlaşıldığı gibi cesur sahnelerin olacağı bir dizi olacak dizinin başrol oyuncuları ise Onuru Tuna, usta isimlerden Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz ile aksiyon dolu sahnelere bu sezon doyacaksınız.
Kanal D ekranlarında ise usta oyuncaların bir araya geldiği "Bodrum Masalı" ekranlara geliyor fragmanları bile izlenme rekorları kıran diziler bakalım ekranlarda tutunabilecekler mi?
Bodrum Masalı dizisinde başrol oyuncuları ise Şevval sam, Timuçin Esen, Murat Aygen paylaşıyor yarın ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Bodrum Masalı bakalım izleyicilerinden tam not alabilecek mi?
TRT1 ekranlarında karşımıza gelen yeni diziler arasında olacak olan “Hangimiz Sevmedik” dizisi oluyor. Geçen sezondan yeni dömede de olacak olan Diriliş  Ertuğrul” kaldığı yerden devam edecek. Hangimiz sevmedik dizisi de tam bir aşk dramı anlatıyor dizide iki eski aşık ve yeniden kesişen yolları ve evlatlarının kuracakları hayat ele alınmış hangimiz sevmedik dizisi başrol oyuncuları Can Yaman, Selen Soyder Altan Erkekli yerini alıyor.
ATV geçen sezonda başarılı dizilere imza atmıştı geçen sezon dizileri yeniden ekranlara taşınıyor ama iki farklı dizi ile de karşımıza çıkıyor. Rengarenk dizisi ile karşımızda geçen sezon Diriliş Ertuğrul’da rol alan ve performansı ile izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Kaan Taşaner ile Seren Şekerci başrol oyuncuları "Rengarenk" Dizisi seyircisi beğenmiş durumda ilk 4. Bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi seyircileri şimdiden çok beğenmiş durumda.

Star Tv ekranlarında karşımıza çıkan iki başarılı isim bir dizide yerini alıyor "Melek ile Serhat" adlı dizi MS hastalığı üzerine kurulmuş ve Türkiye’de bu alanda ilk dizi olarak karşımıza çıkıyor Gani Müjde yönetmen koltuğunda olan dizi büyük başarı bekleniyor. Dizinin başrol oyuncuları ise Engin Hepileri & Aslı Tandoğan alıyor.

Bu sezon yeni diziler bunlar bakalım kaçı kalıp kaçı yayından kalkacak iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder