8 Mart 2016 Salı

Çağatay Ulusoy Kimdir? Çağatay Ulusoy Biyografisi Çağatay Ulusoy Hangi Dizide Oynuyor?

Söz konusu Çağatay Ulusoy'sa ilk akla gelen 'Medcezir' dizisi oluyor dizideki performansı ve dizinin reyting rekorları kırması ile dizideki bir çok oyuncu oyunculukta ilk olmasına rağmen artık aranan isimlerden olmuştu dizi ile oyunculukta zirve yapan isimlerden bir tanesi de olan Çağatay Ulusoy, oluyor tabi ki.

Ulusoy bitirdiği üniversite peyzaj bölümü olsa da işini ciddi alan kişiler arasında olduğu hemen gözlerden kaçmıyor. Ünlü oyuncu Ayla Algan'dan oyunculuk dersi alan oyuncu aynı zamanda modellik yaptığının da hemen altını çizelim.

Yakışıklığı ile tüm kadınların gönlünü fet eden eden ünlü oyuncu biyografisi ve oynadığı dizi film ve sinema ilimleri haberimizde.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Doğum tarihi : 23.Eylül.1990
Çağatay Ulusoy Yaşı: 26
Burcu : Terazi
Meslek : Dizi Oyuncusu, Model
Çağatay Ulusoy doğum yeri : İstanbul

ÇAĞATAY ULUSOY BİYOGRAFİSİ
Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnak. Avcılar Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde Sulama Sistemleri üzerine eğitim görmüştür.

 Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldı. Ayrıca 2010 yılında, oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu “Akademi 35 Buçuk”da 2 ay oyunculuk dersi almıştır. 2009 yılından beri manken olarak çalışmaktadır. Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Ülkemizde 15 Ekim 2010 tarihinde yapılan best model (Best Model of Turkey) yarışmasında birinci olmuştur. 2011 yılında, Bulgaristan'da yapılan Best Model Türkiye'yi temsil etti.
İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan “Adını Feriha Koydum” adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. İlk kez 2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı’nın yaptığı “Anadolu Kartalları” adlı sinema filmiyle kamera karşısına geçti. Bu filmde Engin Altan Düzyatan, Şevket Çoruh, Özge Özpirinçci, Ekin Türkmen, Hande Subaşı, İlhan Şeşen ile birlikte oynadı. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

2012 yılında Yapımcısı Fatih Aksoy olan “Eve Düşen Yıldırım” dizisinde Murat Han, Gizem Karaca, Seda Akman ve ve Ergün Uçucu başrollerde oynarken Çağatay Ulusoy, konuk oyuncu olarak görünmüştür.

2013 yılında “Medcezir” dizisinde Serenay Sarıkaya ve Barış Falay ile başrolü paylaştı.

2015 yılında başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ile paylaştığı “Delibal” adlı sinema filminde diğer rollerde Nazan Kesal, Mustafa Avkıran, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Defne Kayalar, Toprak Sağlam, Barış Aytaç, Güneş Zavrak ve Bahtiyar Engin yer alıyor.

Çağatay Ulusoy Rol Aldığı Filmler ve Dizileri:
2009 - 2010 Arka Sokaklar (figüran)
2010 - Recep İvedik 3 (figüran)
2011 - Anadolu Kartalları
2011 - 2012 – Adını Feriha Koydum
2012 - Eve Düşen Yıldırım(Konuk Oyuncu)
2012 - Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
2012 - Emir'in Yolu
2013 - 2014 - Medcezir
2015 - Delibal (Barış) (Sinema Filmi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder