4 Mart 2016 Cuma

Survivor Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk Biyografisi

Semih Survivor Semih Öztürk kimdir?  Semih Öztürk Biyografisi 

 Öztürk Kimdir?  Survivor yarışmacısı Semih Öztürk kimdir?2016 Survivor yarışması gönüllüler ekibinde yarışan Semih Öztürk kendini düşünmesiyle anılmayı umursamamasıyla tanınmamanın onu rahatsız etmediğini söylese de gündemden düşmeyen bir yarışmacı olması dikkatlerden kaçmıyor.

2016 Yılı Yarışmasında yeni olan yarışma şu anda bile izlenme rekorları kırması ve adadaki olaylarla gündemden düşmemeye başladı bile.

Semih Survivor Semih Öztürk kimdir?  Semih Öztürk Biyografisi 


Marmara Üniversite’si mezunu olan Semih Öztürk her yarışmada açıklamalarıyla gündemden düşmese de yarışmada aranılan yüzlerden birisi

Survivor 2016 7 Şubat'ta başladı. Yine büyük bir heyecana sahne olacak olan Survivor'da dikkat çeken isimler yer alıyor. bunlardan birisi de yine Acun Ilıcalı'nın TV8 'deki programlarından Ütopya'da da yer alan Semih Öztürk oldu. Survivor'ın ilk bölümünde hemen öne çıkmaya başlayan Semih Öztürk yarışmanın oldukça fazla konuşulacak isimleri arasında yer alacağını şimdiden gösterdi.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR ?

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder