6 Mart 2016 Pazar

Star Tv 46 Yok Olan Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? 46 Yok Olan Dizi Oyuncuları Kim?

Star Tv yeni bir dizi ile yeniden bir projeye imza attı. İzlediğiniz dizilerin dışında olan dizi içeriği ve formatı ile sizi ekranlara bağlayacak bir çok dizi yayında ve bunların içeriği ya aşk yada intikam veyahut ailecek izleyebileceğiniz aile dizileri ile dolu. 46 Yok Olan dizisi ile bu konseptlerin dışında olan bir dizi dizinin ilk iki fragmanı yayınlandı.

46 Yok Olan dizisi fragmanlarını kendi web sitesinden izleyebilirsiniz. 46 Yok Olan dizisi oyuncu kadrosunda efsane isim ile gelecek daha önce izlediğimiz ve tutkunları oldukça fazla olan namı diyar isim Behzat Ç ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu var diğer oyuncular listesi tamamı açıklanmış olması nedeni ile bizlerde paylaşamıyoruz işte belirlenen ve açıklanan isimler ve dizinin ilk açıklaması.

Yakında Star'da! 46 Yok Olan...

Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

Aç Gözlerini, Yakında Uyanacaksın!
Serdar Akar’ın yönetmenliğinde, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem’e ait olan ‘46 Yok Olan’ Star’da izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
Son dönemin en gözde isimlerinin başında gelen Erdal Beşikçioğlu, sezonun en güçlü kadrosuyla ekranlara geri dönüyor.
60 dakikalık formatıyla dizi dünyasına yeni bir soluk getireceği düşünülen ‘46 Yok Olan’da, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi, büyük çabalar harcaması ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikayesi işleniyor.
Serdar Akar bir kez daha Türkiye’de yapılmamış¸ olanı yapıyor. Efsane yönetmen psikolojik gerilim türündeki ilk yerli diziyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Yakında Star'da!
Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder