18 Ocak 2016 Pazartesi

Big Brother Türkiye 7. Haftanın Elenen İsmi Kim? Big Brother Türkiye Alpha'na Islak Şaka

Big Brother Türkiye eleme gecesi sonrası yine bir isim eve veda etti. Big Brother Türkiye eleme gecesinde eleme adayları arasında Hüseyin, Emrah, Gökçe, Rezzan eleme listesinde bulunuyordu.
Big Brother Türkiye hatanın en çok oy alan ismi Rezzan olurken gözyaşlarına boğulan yarışmacı arkadaşlarına sarılarak sakinleştirildi.

Big Brother Türkiye evinde yapılan oylamalar bir bir açıklanırken heyecan dolu dakikalar yaşandı.
Big Brother Türkiye Asuman Krause’nin sunumu ile cumartesi akşamı yayına gelmişti, ikinci en çok oay alan haftanın ismi gökçe olurken son iki aday arasında Hüseyin ve Emrah, kaldı.

Big Brother Türkiye 7. Haftanın sonunda elenen isim ise Emrah oldu Emrah, elenirken yerine daha önce elenmiş olan isim Alphan, oluyor Alphan yine dış dünyaya veda ederken evde yeniden olma şansını bakalım nasıl kullanacak.

Big Big Brother Türkiye Asuman Krause’in sunumu ile yine heyecan doluydu sizde destek olmak istedeğiniz adaylara SMS’leriniz ile destek olabilirsiniz.

Big Brother Türkiye evine yeniden giren Alphan, evedekilerin küçük şakası ile karşılandı.

Alphan, ile konuşmayan ev halkı onunla ilk defa tanışıyormuş gibi yapıp onu gözlerini kapatarak onu havuz başına kadar götürüp havuza atarak eve tekrar hoş geldin dediler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder