27 Ocak 2016 Çarşamba

Gökhan Atalay Kimdir? Gökhan Atalay Biyografisi Gökhan Atalay Yunus Emre Aşkın Yolculuğu

 Gökhan Atalay, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu ile kariyerinde yeni bir sayfa açtı denilebilir. Diriliş Ertuğrul dizisinde önemli bir rol ile karşımıza gelen ve sonrasında hemen ardı sıra izleyicisi ile buluşan "Yunus Emre Aşkın Yolculuğu" ile oyunculuğunda zirve yapan isim Gökhan Atalay Kimdir diye merak edenlere işte detaylar.

Gökhan Atalay uzun soluklu dizilerde ve sinema ilimlerinde kendinden söz ettirmeyi başaran nadir insanlardan birisi denilebilir. Uzun yıllardır bu meslekte olmasına rağmen sanırım ilk defa başrol oyuncusu olarak oynadığı dizide adı daha da ünlendi de denilebilir. Oyuncu Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi ile seyircilerinden gelen istek ve merak ile beklenen bölümler nihayet yayına başladı.  Yeni sezonun 2. Bölümü dün akşam yayılandı sanırım herkes artık bu dizinin seyretmeyeni yok malum anlatılan kişi Yunus Emre olunca hali ile hayranı da çok oluyor dizi de başrol oynayan Gökhan Atalay hakkını verdiği kesin.

Aileden gelen mesleklerden harmanlanan Atalay, çocukluk yıllarından aslında deyimi yerindeyse sahne tozu yutmuş birisi olarak hakkını verdiği rollerin üstesinden başarıyla gelmiş. Bir çok dizi ve sinema ve tiyatro oyunlarında yer alan ünlü oyuncu şu zamanlarda en çok canlandırdığı Yunus, ile gündemde.

Gökhan Atalay Kimdir?Biyografisi:
Gökhan Atalay Doğum Tarihi: 01.01.1974
Memleketi: Ankara
Burcu: İkizler
Okuduğu Üniversite: Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı
Mesleği: Oyunculuk

Gökhan Atalay: Opera-baleden emekli bir anne-babanın çocuğu olan GÖKHAN ATALAY, gözlerini sahnede açmış olmanın avantajlarını da yaşamaktadır. Annesi kostüm atölyesinde görevli, babası da aksesuar atölyesi şefi olan GÖKHAN ATALAY’ın çocukluk yılları oyun izleyerek ve prova takip ederek geçer. Dolayısıyla oyuncu olmayı düşlemek ve hedeflemek kendisi için çok da imkansız görünmez. Ancak oyunculuk kariyeri için çıktığı çetin yol, pek de o kolay aşılmayacaktı.

Gökhan Atalay Oynadığı Sinema Filimleri:
2011 Oğul – Atilla Cengiz
2008 O… Çocukları – Murat Saraçoğlu
2006 Mavi Kuş – Özer Kızıltan
TV PROGRAM / TV SHOWS
2008 Esrarlı Gözler – Haluk Ünal
2005 Aşk Yolu – Çağatay Tosun
Gökhan Atalay TİYATRO
2003 Yunus Emre – Şakir Gürzumar
2002 Sultan Gelin – İsmet Hürmüzlü
2001 Korkut Ata – İsmet Hürmüzlü
1999 Yusuf İle Menofis – Erhan Gökgücü
1998 Kanlı Düğün – Fuat Havıyev
Gökhan Atalay Oynadığı Diziler:
2015 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu - Yunus
2010 Lale Devri – Yasin Uslu
2009 Kapadokya Düşleri – Atilla Cengiz
2007 Ertelenmiş Hayatlar – Volkan Kocaturk
2007 Yaralı Yürek – Özer Kızıltan
2006 Kabuslar Evi – Uluç Bayraktar
2006 Taşların Sırrı – Tamer Bal

2003 Kampusistan – Uluç Bayraktar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder