5 Ocak 2016 Salı

Diriliş Ertuğrul Yapımcısından Üzücü Haber! Diriliş Ertuğrul Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT1 ekranlarında izleyicileri üzen Diriliş Ertuğrul yapımcısı yaptığı açıklama ile bu haftaki bölümünü neden yayınlanmadığına açıklık getirdi.

Tüm Türkiye'yi  etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk havaların çekimlere olan etkisi ile diriliş Ertuğrul, çekimleri tamamlanamamış olması nedeni ile bir sonraki haftaya kalmış oluyor.

TRT 1 yayın akışında diriliş ertuğrulun yayınlanan son bülümü yayınlanacağı açıklandı. yapılan bu açıklama merakla beklenen soruların cevabının haftaya kaldığı omluyor.

Peki izleyicinin merakla beklediği konular ne. Tuğtekin otağa ulaşmazsa Entuğrul'un hali nice olur diye soru işareti herkesin ilk başta aklında olan ve yeni bölümde yanıt bulacak soruların başında geliyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümünde neler olmuştu bunlara göz atmak isteyenler için işte son bölüm özeti:

Diriliş ertuğrul 41. bölüm fragmanı izlemek için TRT1 kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 40.Bölüm Özet
Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir?Ertuğrul’un Kocabaş’ın kellesini kesmesi, obada beklenmedik bir etki yapar. Bu beklenmedik olay Ertuğrul’a duyulan şüphelerin artmasına neden olur. Ancak Ertuğrul, hem obaya dönüp yargılanmayı hem de Kocabaş’ın kellesini almayı belli bir plan dâhilinde yapmıştır. Ertuğrul’un planı nedir? Noyan adamlarını ayinle neye hazırlamaktadır? Tuğtekin’in durumu Ertuğrul’un planlarını nasıl etkileyecektir? Karabek Ertuğrul’un hangi sırrını Noyan’a ulaştıracak? Tangut tarafından takip edilen Halime Sultan’ı neler beklemektedir? Hayme Ana’yı etkileyen büyük olay nedir? Ertuğrul mahkemede Karabek ile ilgili hangi gerçeği ifşa edecektir? Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 40. Bölümde.

Diriliş Ertuğrul 39.Bölüm Özet

Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul’u neler beklemektedir?Ertuğrul’un obadaki hainin Kocabaş olduğunu ortaya çıkarmak için yaptığı plan, Gökçe’nin her şeyi Tuğtekin’e söylemesiyle bozulmuştur. Noyan’ın en başından beri istediği olmuş, Kayı ve Dodurga boyları artık düşman hale gelmişlerdir. Gümüştekin ve Aytolun’un ihtirasları obayı gün geçtikçe tehlikeye sürüklemektedir. Kayı ve Dodurga boyları arasında alevlenen düşmanlığı ve yükselen tansiyonu fırsat bilen Noyan, şimdi yeni planların peşindedir. Obadaki haini ortaya çıkarmaya çalışırken Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul’u neler beklemektedir? Kendisine isnat edilen suçtan dolayı yargılanmak için obaya dönen Ertuğrul’un büyük oyunu nedir? Tangut, peşinde olduğu sırrı öğrenince Noyan’a söyleyecek mi? Hayme Ana, hayatını kimin için tehlikeye atar? Düğün için gün sayan Gökçe, son yaşananlardan sonra ne yapacaktır? Obada büyük bir sarsıntı meydana getirecek olan olay nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 39. Bölümde

Diriliş Ertuğrul 38. Bölüm Özeti:

Ertuğrul’u dinlememekle hata yaptığını anlayan annesi ve abisi, bir yandan obadaki tansiyonu düşürmek için uğraşırken diğer yandan yeni stratejiler uygulamaktadırlar. Obadan sürgün edilen Ertuğrul yeni planlar yaparken kendisini nasıl tehlikeler beklemektedir?

Noyan’ın oynadığı oyun sonucunda Ertuğrul ve Tuğtekin’i neler bekleyecek? Tuğtekin obadaki hainin kim olduğunu öğrenebilecek mi? Tuğtekin’i Noyan’ı teslim eden kim? Artuk Bey’in Ertuğrul’a, Kocabaş’ın ise obaya götürdüğü haber nedir? Selcan, Aytolun’un sırrını ortaya çıkarabilecek mi? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 38. Bölümde

Diriliş Ertuğrul 37. Bölüm Özeti:

Konya’dan gelen Gümüştekin’in Ertuğrul’un ölüm fermanını getirmesi obadaki durumu daha da yükseltmiştir. Hayme Ana ve Gündoğdu başından beri Ertuğrul’u dinlemeyerek büyük bir hata yaptıklarını anlamışlardır. Hayme Ana pişman olup oğlunu ve obasını korumak için hamleler yapsa da Aytolun, Gümüştekin ve Goncagül üçlüsünün planları onun hamlelerini boşa çıkartır.Ertokuş Bey’i öldürmekle itham edilen Ertuğrul Ertokuş Bey’i kurtardıktan sonra obaya mı götürecek?

Abdurrahman’ı gören Tangut’un planı nedir? Noyan, Rahman’ın Ertuğrul tarafından yanına yerleştirildiğini öğrenecek mi? Selcan’ın Aytolun hakkında öğrendiği büyük sır nedir? Halime kendisine ve Ertuğrul’a yardım etmesi için kime mektup gönderir? Ögeday Sungur Tekin’in Aksakallılar için casusluk yaptığını öğrenecek mi? Sungur Tekin’in yaşadığını öğrenen Hayme Ana’nın tepkisi ne olacaktır? Artuk Bey’in Korkut Bey’i hangi konuda uyaracaktır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder