6 Ocak 2016 Çarşamba

Big Brother Türkiye'de Haftanın Eleme Oyları İçin Geri Sayım Başladı- Veda Eden İsem Kim Olacak?

Her hafta bir isim Big Brother Türkiye, evin veda etmeye devam ediyor bu isimlerden her haffta dört kişilik yarışmacıdan oluşan eleme koruma altına alınan isimleri kapsamıyor. Big Brother Türkiye evinde elenecek isimler belli oldu oylama yapacaklar için son gün yarın oylama yarın akşam son bulurken eleme gecesi Cumartesi akşamı yapılacak.

Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı Big Brother Türkiye evinde haftanın finali, dün akşam 21:45'te TV ekranlarında canlı yayınlandı. Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’nde eleme listesine giren isimler bu kez; Tuğra, Rezan, Gökçen ve İdil oldu. İzleyicilerden en az oy alan 4 Yarışmacıdan biri, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda etmiş oldu. Merakla beklenen Big Brother Türkiye'de elenen isim açıklandı. Peki; Big Brother Türkiye evine kim veda etti? Big Brother Türkiye'de kim elendi?

Eleme Gecesinde Yarışacak İsimler Sıralaması:

Heyecan dorukta eleme gecesinde oyları açıklanacak isimler ise sıralaması işte:  Gökçen Yurt eleme gecesinde olacak isimlerden birisi. Big Brother Türkiye, evindeki bayanlardan olan Çağla Çoban eleme gecesinde elenecek mi? Big Brother Türkiye eleme adayları arasında bulunan son bayan ise Funda Güven yer alıyor. Eleme listesinde olan tek erkek yarışmacı ise Emrah oluyor yarışmacılara destek olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey destekledikleri aday için SMS ile oy kullanmaları gerekiyor.

En son elenen isim Demir olmuştu:

‘Big Brother Türkiye’nin 4. haftasının eleme listesi; Tuğra, Rezan, Gökçen ve İdil’den oluştu

İzleyicilerin SMS ile verdikleri oylar belli oldu ve seyirciden en az oyu alarak Big Brother Türkiye Evine Veda Eden İsim Tuğra Oldu!

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Star TV ekranlarında elenen isim belli oldu gözyaşları arasında eve veda isim Tuğra Özer, evdekilerle tek tek vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadı.

TÜM ŞOVLARIN ÖNCÜSÜ
Yakında Star’da  ‘Big Brother Türkiye’ adıyla yayınlanmaya başlayacak olan efsane program, tüm dünyada TV şovlarının miladı olarak kabul ediliyor.

BİG BROTHER BAŞVURULARI

Star TV ekranlarında yayınlanan Big Brother yarışma programına Star TV'nin resmi internet sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

BİR SOSYAL FENOMEN
100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayan, fiziksel güç gerektiren ve yeteneklerini yarıştırdıkarı oyunlardan başarıyla çıkmaya çalışan yarışmacılardan biri 100 günün sonunda büyük ödülün sahibi oluyor. Kuralların her an değiştiği, heyecanın zirvede olduğu program, bir TV şovundan çok bir sosyal hayat fenomeni.

AZ ÇATIŞMA, BOL EĞLENCE
Dünyada yayınlanan taklitlerinin aksine, ‘Big Brother’da öne çıkan birinci kural, yarışmacıların birbirleriyle pozitif rekabet ve dayanışma içerisinde olmaları. Yarışmacılar bunu yaparken de ‘Big Brother’ın, onlara verdiği, akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı mücadele edecekler.

15 YILDIR ZİRVEDE
Yayınlandığı 120 ülke arasında özellikle İspanya, İngiltere, Avustralya ve Amerika’da defalarca ‘En İyi Reality Şov’ programı seçilen, tam 15 yıldır Amerika’da ‘en çok izlenen program’ olarak birincilik tahtından inmeyen ‘Big Brother’ ilk kez Türkiye’de.
‘Big Brother Türkiye’nin yarışmacı seçimleri için heyecanlı geri sayım başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder