14 Şubat 2016 Pazar

ATV Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Dizinin Genel Konusu Hikayesi

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Oyuncuların Canlandırdığı Karakterler:

ATV ekranlarında en iddialı dizi konusu  diyebiliriz dizinin tam bir gençlik dizisi olduğu ve gençlerin yaşadığı sorunlar karşısında arkadaş dayanışması ile nelerin üstesinden geldiğini her bölümde izliyoruz. Yuvaya bırakılan ve her çocuğun kendi bir hayat hikayesi olan dizide herkesin ayrı kanayan yarası var. 

Dizi Kırgın Çiçekler ATV ekranlarda her pazartesi ekrana gelen dizide o gün için reyting rekorları kırdığı her haftaya damga vurduğunu söyleyebiliriz. Kırgın çiçeklerde yuvada kalmanın ve aynı zamanda okul ve hayata tutunmaya çalışan kızların ve ona yardım eden okul müdüresi ve yardımcısı feride ile dizideki serüven ve kızların başından geçen olaylar hız kesmeden devame diyor.

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Oyuncuların Canlandırdığı Karakterler:

Özgür Çevik
Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar
Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz
Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız
Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan
Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak
Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker
Meral

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

Kırgın Çiçekler Dizisi Genel Konusu ve Hikayesi:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder