6 Şubat 2016 Cumartesi

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir? Uraz Kaygılaroğlu Biyografisi - Baba Candır Dizisi Haluk Kimdir?

Haluk Rolü ile bir kez daha ekranlarda olan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu , Baba Candır dizisinde sevilen sempatik ve patron tavırları ile çalışanlarını biraz köşeye sıkıştıran Haluk, Ece ile aralarındaki ilişki iş ilişkisinden dahada öteye gidecek gibi. Dizilerde arananyüz kadar verdiği kilolarla da gündeme gelen oyuncu Uraz Kayğılaroğlu, oyunculuğunda sağlam adımlarla ilerleyen isimler arasında yerini alıyor. 

Yeni sezondan bu yana ekranlara gelen TRT Baba Candır Dizisinin Haluk’u kimdir işte detaylar.

Baba Candır Haluk Kimdir? – Biyografisi Uraz Kayğılaroğlu kimdir?

Televizyon ekranlarında son dönemin genç ve yetenekli oyuncularından birisi olarak tanınan yer aldığı Pis Yedili dizisi ile kısa sürede Türkiye’nin tanıdığı isimlerden birisi haline gelen Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sunucu ve oyuncu olarak sürdürdüğü kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Kaygılaroğlu aslen Balıkesirli bir aileye mensuptur.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir? Hayatı

İstanbul’da lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümüne giren Uraz Kaygılaroğlu buradaki eğitiminden sonra oyunculuğa yönelmeye başlamıştır. Pis Yedili dizisinde Can rolü ile 70 bölüm ekranlarda yer alan Kaygılaroğlu Fox TV ekranlarında yayınlanan Harem dizisinde Feminen Ağa karakterine hayat vermiştir.

Aktif kariyerine bakıldığında Milyonda Bir isimli proje ile başlayan oyunculuk kariyeri, Es Es, Canını Sevdiğimin İstanbul’u, Mezuniyet, Kamuflaj, Eski Hikaye, Tam Zamanı, Takip, Yedi Güzel Adam, Ve Kazanan gibi yapımlar ile devam etmiştir. Vodafone, Yapı Kredi, Pınar Labne ve Mogaz gibi markaların reklamlarında da oynayan oyuncu aktif yaşantısını dizi ağırlıklı projeler ile sürdürmektedir.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir - Biyograffisi
Memleketi İstanbul
30 Haziran 1987 doğumlu
Kilosu; 75
Boyu; 1.88 cm
Saçları Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi

Uraz Kaygılaroğlu , Oynadığı Diziler
Pis Yedili
CSİ Canını Sevdiğimin İstanbul’u
Milyonda Bir
Arka Sokaklar
Pulsar
Aynadaki Düşman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder