6 Şubat 2016 Cumartesi

Melis Tüzüngüç Kimdir? Baba Candır Dizisi Ceylanı Kimdir?

TRT 1 ekranlarında başarılı diziler ardı ardına devam ediyor başarılı dizilerde başarılı oyuncularla yola devam eden TRT 1 bu sezonda başlayan Baba Candır dizisi sevilerek izlenen diziler arasında yerini alıyor. TRT 1 Baba Candır Dizisi Melis Tüzüngüç, oyunculuğunu sağlamlaştırmaya devam eden oyuncular arasında olmaya devam ediyor. Yaşına göre büyük işler başaran Melis Tüzüngüç, 


Baba Candır dizisinde verdiği sözü yerine getirmek içir İstanbul’a yaptığı yolculukla dizide yerini alıyor bundan sonrası için diziyi takip etmeniz gerek işte başarılı oyuncu kimdir diye merak edenler için detaylar.

Son zamanlarda ekranda dikkatimi çeken bir güzel Melis Tüzüngüç. Başrollerini Mehmet Ali Erbil, Levent Üzümcü, Belma Canciğer gibi isimlerin paylaştığı ve yapımcılığını Gani Müjde’nin üstlenmiş olduğu Harem dizisi ile ekran macerasına hızlı bir giriş yapan oyuncu Melis Tüzüngüç, henüz 19 yaşında. Yani 1994 doğumlu gencecik bir kız. Yaşına rağmen başarılı işlere imza atmaya başladı. Güzelliği, yeteneği ve masumiyetiyle yeni nesil dizi takipçilerinden tam not aldı. Şu sıralar yine Fox'un sevilen  dizilerinden Babam Sınıfta Kaldı'da Yağmur karakteriyle her hafta sevenleriyle buluşan Melis Tüzüngüç'ün oyunculuk kariyerinde daha nice başarılara imza atacağını düşünüyorum.

Melis Tüzüngüç’ün oynadığı diziler:
Baba Candır ( Devam Ediyor
Harem,
Yıldız Masalı,
Babam Sınıfta Kaldı

Melis Tüzüngüç Kimdir?  Biyografisi

Doğum Yeri : İstanbul

Doğum Tarihi : 1994 doğumlu

Kaç Yaşında : 19 Yaşında

Boyu kaç : 164 cm uzunluğunda

Saç Rengi : Kahverengi saçlı

GözRengi : Kahverengi

Vücut Ölçüleri : 91-61-89

Kaç Kilo : 48 Kg ağırlığında

Giysi Bedeni : 34

Ayakkabı Numarası : 36


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder