16 Aralık 2015 Çarşamba

ATV Eve Dönüş 10. Bölüm Özeti Eve Dönüş Kürşat Evleniyor Mu?

ATV sevilen dizisi eve dönüş yeni bölümü ile bu akşam ATV'de . Eve dönüşte tüm dengeler bozuluyor ve intikam hırsı bu bölümde dahada artacak. İntikam almak isteyenlerin sayısı bu bölümde daha çok artıyor ve yaşama daha sıkı tutunmalarını sağlarken Kürşad evlilik kararının karşısında bulacağı isimlerle yüzleşmesi nasıl olacak kararının arkasında durabilecek mi? Eve dönüş yeni bölüm özeti-Eve dönüş son bölüm özeti- eve dönüş son bölümde yaşananalar.

İşte Tüm detayları İle 10. Bölüm Eve Dönüş Dizisi Özeti:
Yusuf'un hayatının tam orta yerine bırakılan bomba intikam öyküsüne karışan herkesin dengelerini bozacak şekilde patlamış, ardında dönüşü olmayan büyük kayıplar bırakmıştır. Artık intikam daha fazla kişi için yaşama nedeni olmuştur. Hacer'in Leyla ile yapacağı konuşma genç kadına bir tokat gibi inerken, yaşadıklarına ve aşık olduğu adama artık veda edip yoluna bakmanın zamanı gelmiştir. Canan'ın, Kürşat'a hırslanarak Aras ile başladığı ilişki ise kontrolsüz bir şekilde ilerlerken, ilişkilerine tanık olacak sürpriz bir isim vardır. Kürşat'ı Canan ile evlilikten vazgeçirmek için ne gerekiyorsa yapan Leyla'nın, Vedat ve Oflaz'ın tüm intikam oklarını Kürşat'a çevirmek için hazırladıkları büyük planlarından haberi yoktur. Annesini her geçen gün daha çok özleyen Elif'in ise, düştüğü talihsiz durumdan yara almadan kurtulabilmesi oldukça zor gözükmektedir.

ATV Eve Dönüş 10. Bölüm Özeti 16 Aralık 2015, Çarşamba Yayın Saati 20:00


Eve Dönüş 9. Bölüm Özeti:
Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf'la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla'nın Kürşat'ı kendine aşık etmek ve Canan'la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir oyun olan Leyla ve Yusuf'un arasının bozulmasına neden olur. Kürşat ve Leyla arasındaki yakınlaşma ise Canan'ı çileden çıkarır. Olanlardan tek kârlı çıkan ise İpek olur. Oflaz'ın elinde bulunan Kürşat'a ait itiraf bandı, tüm dengeleri değiştirir. Canan, Oflaz üzerindeki kontrolü kaybetmiştir. Bir yandan Cavidan ve Nejat'ı kullanarak durumu lehine çevirmeye çalışırken, diğer yandan kendine istediği gibi oynayacağı yeni bir oyuncak bulmuştur. Canan'ın cazibesine kapılan Aras'ın ise henüz gerçekte kim olduğundan ve neye bulaştığından haberi bile yoktur! Yıllardır yerini bulamadığı oğluna ulaşmasına bir adım kala yaşayacağı darbe Vedat'ı eskisinden de taş kalpli ve kötü yapar. Vedat'a en başından beri güvenmeyen Yusuf ise adamı takip eder ve büyük sırrını öğrenir. Vedat'ın ise gördüklerinden sonra Yusuf'u yaşatmaya niyeti yoktur!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder