21 Aralık 2015 Pazartesi

Güneşin Kızları 27. Bölüm Özeti-Ali İçin Duygusal Veda

Güneşin Kızları bu akşam yeni bölümle ekran başına bağlayacak bir bölümle  geliyor. Ali ile haluk arasında duygusal itiraflardan sonra haluk onu kurtarmak isterken tetik çekiliyor ve olanlar oluyor. Duygusal vedalara şahitlik edeceğiniz bu bölüm dizinin nasıl bir sona doğru götürecek merak konusu olurken yeni bölümü Kanal D ekranlarında bu akşam nefesleri tutarak izlenecek gibi duruyor.

Kanal D güneşin kızları bu akşam 27. bölümü ile herkesi ekranlara taşırken son anda yayınlanan fragman yeni bölümde olacakları açıklasa da merak edelen bir çok detay var.

Güneşin Kızları 26 Bölüm Özeti:

Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. O an hiçbiri Ali’nin yapmak üzere olduğu şeyden şüphelenmez. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir. Savaş aile özlemi duymaktadır ve Nazlı, Savaş’ın bu hayalini gerçekleştirmek ister.

Güneşin Kızları 25 Bölüm Özeti:
Haluk, Ali’nin öz oğlu olmadığını öğrenir. Haluk’un Ali’ye bir şey yapmasından korkan Sevilay, her şeyi Güneş'e anlatır ve ondan yardım ister.

Selin’e yaptıklarından dolayı pişman olan Ali ise, kendisini affettirmeye kararlıdır.

Levent’in yanında çalışmaya başlayan Savaş, işini oldukça sahiplenir. Ancak Nazlı, sevgilisinin gelecek ile ilgili hayallerini öğrenince onu cesaretlendirir.

Tuğçe, Elif ile Levent bağlantısını keşfeder. Bu durumu öğrenen Ali ise Levent’ten hesap sormak için bara gider. Ancak orada Ali’yi büyük bir tehlike bekler.

Güneşin Kızları 24 Bölüm Özeti:
İkizlerin doğum günü yaklaşmaktadır. Selin, Elif’e yaptıklarından ötürü kendisini çok kötü hissetmektedir. Hatta dört gözle beklediği 18. yaş doğum gününü kutlamak istemediğini söyler.

Ali’nin, Haluk’a kendisini anlattığını duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise boş durmaz. Ali’yi Selin’e karşı doldurur. Selin, Ali’yi kaybetmek üzere olduğunu anlar ve her şey için çok geç olmadan Ali’ye hislerini söylemeye karar verir.

Melisa, Elif’le arkadaş olmak, bu sayede Savaş’a yaklaşmak ister. Nazlı, Savaş’ın evinde Melisa’yı görünce sinirlenir. Savaş ve Nazlı tartışır. Nazlı, Savaş’ın doğum gününe gelmeyeceğini zannederken Savaş, Nazlı’ya sürpriz hazırlamıştır.

Levent ise, Ali’nin kendi oğlu olduğunu açıklamaya karar verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder