16 Aralık 2015 Çarşamba

O Ses Türkiye'ye Damga Vuran Kübalı Şarkıcı Seçtiği Türk Şarkı Şaşkına Çevirdi

O ses Türkiye her bölümü ile ortalığı kasıp kavuruyor yeni yarışmacıların sesi kadar kendi yaşam hikayeleri ile gündem oluyor tabiri caizse. Her yarışmacıya tabi bu kadar ilgi oluyor mu tabi ki hayır ama bazılarının sesi ve hikayesi bazıları gülümsetirken bazıları hüzne boğduğu da oluyor. Acun ılıcalı imzalı yarışma hala elemelere devam ederken yarışmanın asıl bölümleri ilerleyen hatalarda olacak. Performansları ve heyecanlarını bastıranlar şu anda seçildikten sonra kendi istedikleri şarkıcıları tercih ederken son seçimlerden sonra kıyasıya bir mücadele başlayacak.

15 aralık 2015 salı akşamı ekranlara gelen yeni bölümü ile kendine hayran bırakan Kübalı şarkıcı Solanch De La Rose Hourutner Marquez, söylediği parça ile herkesi büyüledi. Şarkıcı sadece şarkısı ile değil sempatik tavırları ve Türkiye'ye olan aşkından ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kübalı şarkıcı Solanch De La Rose Hourutner Marquez, Türkce şarkı söylenmesi istenilince tavukları pişirmişem söylemesi hem şaşırttı hem güldürdü.

O ses Türkiye yeni bölümü ile ekranlara gelene kadar sanırım dün geceki yayın konuşulacak.



O Ses Türkiye'nin 15 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Kübalı yarışmacı Solanch De La Rose Hourutner Marquez, Tavukları Pişirişem şarkısının nakaratını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder