13 Aralık 2015 Pazar

Hatırla Gönül Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm Özeti

Hatırla gönül yeni bölümü ile bu akşam yayınlanıyor. Hafızasını yitirmiş olan Gönül yeniden kazanabilecek mi? Gönül’ü bulan Yusuf, gerçekleri gönüle anlatacak mı? Yoksa zamana mı? Bırakacak bu bölümde bunun yanıtı bulabilirsiniz. 

Yeni bölümde izleyeceğiniz önemli bir konu ise  hamileliği sırasında yaşayacağı durumun bebeği ve kendi sağlığı için endişe duyacak olan Yusuf, Gönül’e yaklaşmanın ve gerçekleri anlatmanın nelere mal olacağını iyi düşünmeye yitecek. Yeni bölümde başlıkları bunlar olurken Tekin, başı derde girdi girecek.

Hatırla gönül dizisi genel konusu oldukça çarpıcı: Gönül hafızasını yitirmiş, bir kadın rolü ile ekranlara gelen Gökçe Bahadırlı, başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Gökçe Bahadırlı’ya iki isim eşlik ediyor. Yusuf rolünü başarı ile oynayan Engin Öztürk olurken diğer isim ise Tekin, rolü karşımıza çıkan isim ise Onur Saylak, oluyor. Başarılı bir dizi mi? Yoksa buda diğer birkaç dizi gibi final yapmaz umarım.


Hatırla gönül dizisi Pazar günleri ekranlarda oluyor. Hatırla Gönül Dizisi yayın saati: 20.00’da Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşurken her bölümün hemen arkasından dizinin yeni fragmanı yayınlanıyor. Hatırla Gönül Dizisi 10. Fragmanını dizinin hemen ardından kendi kanalından izleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder