19 Aralık 2015 Cumartesi

Kısmetse Olur Yarışmacısı Murat Özbakan Kimdir? Murat Mehtap İlişkisi Son Gelişme?

Kısmetse olur en büyüğü olarak karşımıza çıkan yarışmacı Murat Özbakan, ismi oluyor. Murat Özbakan, final gecesi neler bekliyor bilinmez ama şu anda gelinler evindeki Mehtap Taşkıran, ile yeni yeni adımlar atılıyor ve birbirlerini tanımaya çalışıyorlar. Mehtab'ın kuzeni Hakan ,düşyüncelerini açıkladı anda Murat, küçük bir şok yaşarken aradaki çok fazla yaş olmadığını dile getirdi. İstanbul'da yaşayan ve yönetici olan Murat Özbakan, final gecesinden sonraki adımları neler olacak bu geceki yayından sonra tüm bu sorulara yeni bölümde yanıtını bulabilrisniz.

Murat Özbeken Kimdir? Murat Özbakan Nereli? Murat Özbakan Kısmetse Olur Yarışmasında Kiminle Birlikte?


Kısmetse Olur  Seda Akgül sunumuyla Kısmetse Olur hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile saat 12:45'de

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor. Kısmetse Olur'da bu hafta gelin ve damat adaylarının evinden bir kişi elenecek yerine yeni adaylar gelecek. Kısmetse Olur "Haftanın Finali" cumartesi akşamı saat 23.15’de Kanal D’de Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak. Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de
Kanal D’de. FİNAL GECESİ Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşanıyor. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda edecek. İlk eleme heyecanının yaşanacağı "Haftanın Finali" bölümünde bayan yarışmacıların belirleyeceği bir gelin adayı ve erkek yarışmacıların belirleyeceği bir damat adayı hayallerine ve büyük ödüllere veda edecek.



MURAT ÖZBAKAN KİMDİR?

Yaşı: 45

Eğitim Durumu: Açık Öğretim Fakültesi - İşletme mezunu

Meslek: Tekstil Sektöründe Yönetici

Memleket: İstanbul

Yaşadığı Yer: İstanbul

Göz Rengi: Açık Kahve

Kilo: 80

Boy: 1.84

Burç: Balık


Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de. Siz de katılın, siz de kazanın! Kısmetse Olur programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder