18 Aralık 2015 Cuma

Kısmetse Olur Final Bölümü Fragmanı-İzle Eser "Sen" Hepimizi Rezil Ettin!

Kısmetse olur’da geldik haftanın finaline eleme gecesinde sıra kızlarda yarın akşam ekranlara gelecek yeni bölümde neler yaşanacak kimin yüzü gülecek kimin kalbi kırılacak? Kimin umutları devam edecek? 

Kısmetse Olur'da Eleme Gecesi 19 Aralık 2015 Yeni Bölümü İzlemek İçin Kanal D veya Kanal D internet sitesine ziyaret etmelisiniz.

Kısmetse Olur Final Gecesi Fragmanı İçin Kanal D internet sitesini Ziyaret Edin:

Hepsi bu bölümde, 19 Aralık 2015 Cumartesi ekranlara gelecek final bölümü herkes için büyük heyecan taşıyor.

Final gecesinde Emre ve Ayça aşkında son gelişmeler ve aralarındaki anlaşmazlık alevleniyor mu? Emre kimin için artık bu iş bitti diyecek? Emre senin git hayatını yaşa mutlu ol ama asla benimle olamayacak sın derken bu kelimeleri kimin için sarf ettiği yarın akşam final bölümünde ortaya çıkacak…

Kısmetse olur'da yeni damat adayı  Gürkan demirci iddialı sözlerle bir çok damat adayını kızdırırken üzerine dikkat çekmeye devam ediyor ve oldukça kesin ve net konuşmaları ile herkes tarafından fark edilmesine neden olurken iddiaları ne kadar doğru olup olmadığı yeni bölümlerde ortaya çıkacak tabi yeni bölümlerde kalmayı başarabilirse.
Kısmetse olurda  gelin adayları hangi adaşyı korumaya alacak hangi gelin adayı koruma altına alınacak bunlar merak konusu olurken hangi ismin eleneceği en çok merak ediliyor.

Gelin adayları içindeki isimler şöyle, Ayça Beğen, Duygu Yıldırım, Melis Buse Betkayan, Mehtap Taşkıran, Cansel Çördük, Daniela grajdeanu, Nurçin Tekeş yer alıyor…..


Damat adayları şöyle sıralanıyor: Emre Ulubeyli, Tangut Denker, Erdem Dalfidan, Murat Özbakan, Serhan Çeliker, Gürkan Demirci bulunuyor adaylara oy vermek için hala geç kalmış sayılmazsınız oylamalar devam ediyor…..

Kısmetse Olur programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.
Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de.

FİNAL GECESİ 
Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşanıyor. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda edecek.
İlk eleme heyecanının yaşanacağı "Haftanın Finali" bölümünde bayan yarışmacıların belirleyeceği bir gelin adayı ve erkek yarışmacıların belirleyeceği bir damat adayı hayallerine ve büyük ödüllere veda edecek.

Kısmetse Olur programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder