20 Aralık 2015 Pazar

Hayat Mucizelere Gebe 3. Bölüm Özeti- İnci İle Engin Yakınlaşıyor

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi daha ekranlara gelmeye başladı kısa bir süre olmasına rağmen reyting rekorları oldukça iyi olan dizi bu akşam 3. bölümü ile ekranlara geliyor. Hayat Mucizelere gebe isimli dizi gerçekten mucize bir bebek ve aşkı ele alıyor. İnci başına olmayacak bir olay sonucu hamile kalması ve bebeği dünyaya getirmesi sonucu yaşadıklarını anlatan dizi  verdiği kararın ardından yaşayacağı zorluklarla beraber yeni bir aşka yelken açmış olması anlamına geliyor aslında.

Hayat Mucizelere gebe dizisi Kanal D ekranlarında ünlü usta oyuncularla yola çıkmış oyuncu kadrosunda öne çıkan isimler. Hande Ataizi, Damla Colbay, Işıl Yücesoy, Yigit Dikmen, Yusuf Akgün gibi isimler başrol'ü paylaşıyor....

Hayat Mucizelere Gebe 3. Bölüm Özeti:

Cenk’in oteldeki şüpheli ölümünden sonra İnci, bebeği Didem ve Engin’e verme kararını bir kez daha sorgulayacaktır. İnci, Didem’in Serhat’la yaptığı işbirliğinden habersiz Didem’i araştırmaya başlar.

Bir yandan da artık rüyalarına bile girmeye başlayan Engin’den uzak durmaya çalışır. Ancak bu girişimleri başarısız olacak Engin’le iyice yakınlaşıp Serhat’la ciddi bir kavga edeceklerdir.

Süheyla ve Esma bu ayrılıktan rahatsız olurlar ve onları tekrar bir araya getirmek için kolları sıvarlar. Bu arada Süheyla’nın tüm uyarılarına rağmen Suat, İnci’nin çalıştığı otele yerleşir ve kızını yakından takip etmeye başlar.

İnci ve Engin yakınlaşmasından rahatsız olan Didem ise bir plan yapar ve İnci ve Serhat’a sürpriz bir gece hazırlar. Ancak gece hiç de planlanan şekilde sonlanmayacaktır…

Hayat Mucizelere Gebe 2. Bölüm Özeti:

Bebeğe kıyamayan İnci, Serhat’ın evlilik teklifiyle çok mutlu olur. Serhat bebeğin babasının Engin olduğunu tesadüfen öğrenince rahatsız olur ve İnci’nin işten ayrılmasını ister. İnci’nin asıl derdiyse bebekle ne yapacağıdır. Onu ailesine verip normal hayatına geri dönmeyi planlamaktadır, ancak Esma bu fikre şiddetle karşı çıkar. İnci bebeğini verecektir vermesine ama Engin ve Didem’e dair hala birtakım şüpheleri vardır. Engin’in eski bir playboy olduğunu da öğrenince iyice telaşlanır. Çünkü o bebeğinin iyi bir aile ortamında büyümesini istemektedir. Diğer yandan Suat, İnci’nin özbeöz kızı olduğunu öğrenince onunla tanışmaya çalışır. Süheyla ise 23 yıldır sakladığı sırrın kızıyla arasını bozmasından korkmaktadır.

Hayat Mucizelere Gebe 1. Bölüm Özeti:

Öğretmenlik atamasını beklerken bir otelde geçici olarak garsonluk yapan İnci, bir gün bir doktora gider ve tüm hayatı değişir. Jinekolog yanlışlıkla, beş yıl önce tanışıp aşık olduğu ama sonra bir daha hiç görmediği Engin’in spermlerini ona zerk eder. İnci hamile kalır. Tam da o günlerde dürüst, güvenilir komiser Serhat’la evlenmek üzeredir.

Bu hamilelik ikilinin dünyalarını alt üst eder. İnci bebeği doğurup doğurmama konusunda kararsızdır. Üstelik her kafadan bir ses çıkmaktadır. Anne Süheyla, kızının geleceğini düşünerek bebeği doğurmamasını söylerken, anane Esma dinen günah olduğunu söyleyerek karşı çıkar.

Engin’in menfaatçi karısı Didem yıkılmak üzere olan evliliğini kurtarmak için bu bebeğin doğmasını ve ona sahip olmayı her şeyden çok ister. Serhat evleneceği kızın başına gelen bu talihsiz olayla sarsılıp bebekten istemeyerek de olsa kurtulmayı dilerken Engin ise genç yaşta yakalandığı kanser hastalığını atlatmış ve bir daha baba olamayacağı gerçeğiyle yüz yüze kalmış olduğundan bebeğin doğmasını her şeyden çok arzulamaktadır.

Peki, İnci ne yapacaktır? Bu bebeği doğurmalı mı yoksa doğurmamalı mıdır?

İnci’nin kararı yalnız onu değil, hayatındaki herkesi de çok yakından ilgilendirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder