17 Aralık 2015 Perşembe

Diriliş Ertuğrul 38.Bölüm Özeti ve Fotoğrafları Diriliş Ertuğrul 39. Bölüm Fragmanı-İzle

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde beklenen olmadı Ertuğrul, Noyan'ın obadaki kolu kocabaş oyunu ortaya çıkarmadı. Tuğtekin, Noyan'ın darbesinden öldü mü? Yoksa yaralandı mı, sorusu cevap bulamadı.

Obada toy kurulduğunda herkes Ertuğrul'u adaletten kaçtığını söylerken toyda söz alan herkes Ertuğrul için olumsuz sözleri ile cephe alırken Halime hatun Ertuğrul'un arkasında durdu. Ertuğrul'u Hain olarak herkes suçlarken dayısı ona sahip çıktı.

Ertuğrul dayısı Ertuğrul'un doğum hikayesini anlatırken duygulu anlarını anlattı.

Babasına can katan minik elin oğuzun eline de can olsun hazreti alinin kılıcı gibi gözlerin keskin olsun. Sözleri ile herkesi Ertuğrul'a inanmasını sağladıktan sonra Ertuğrul hain olamaz dedi ama sonrasında oğlunun Ertuğrul tarafından öldürüldüğünü duyunca yine fenalaşan dayı toyda ki halime hatuna obadan kovdu.

Halime duydukları karşısında inanmayan ve yalan olduğunu inandırmaya çalışsa da başaramadı ve toydan ayrıldı.







Ertuğrul için her şey biraz daha karışıyor başı dertten kurtulmayan ihanet ile suçlanan Ertuğrul yeni bölümde neler bekliyor.

Ertuğrul obaya dönüyor iftiralarla başa çıkabilecek mi? Ertuğrul ölümü ile suçlandığı Tuğtekin, diziden ayrılıyor mu? yoksa diziye devam mı? edecek merak konusu olurken yeni bölüm şimdiden dört gözle bekleniyor.

Diriliş ertuğrul 39. Bölüm Fragmanı izlemek için kendi kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder