20 Aralık 2015 Pazar

Evli Ve Öfkeli 11. Bölüm Özeti- Evli Ve Öfkeli Gitme Kal Bu Şehirde

Evli ve öfkeli yeni bölümde gitme kal bu şehirde ile damga vuruyor. Evli ve öfkeli ATV ekranlarından ilk bölümünden bu yana büyük bir heyecan ve ilgi ile izleniyor. Evli Ve Öfkeli bu bölümde hüzün yüklü bir bölüm ile ekrana geliyor 11. bölüm özeti ise şöyle.

Evli ve Öfkeli yeni bölümünde bir çok soru işareti cevap bulurken yeni sorular doğacak yeni bölüm izlemek isteyenlere kendi sitesinden onlinede izleyebilirsiniz.

EVLİ VE ÖFKELİ 11. Bölüm Özeti
20 Aralık 2015, Pazar 20:00
Dilek, kendisini isterken fenalaşan Lütfü'ye geçici bir süre bakmak zorunda kalır. Ve Tarık'ı da yardıma mecbur bırakır... Tarık ve Lütfü baş başa kaldıklarında, Lütfü, Tarık'a kesin konuşur. Dilek'i seviyorsa Lütfü aradan çekilecek, eğer sevmiyorsa da Tarık aradan çekilecek... Böylece Lütfü, Dilek'le evlenebilir.


Gülendam, basına Deniz'in Seray'ın kızı olduğu bilgisini sızdırmış, Seray ne cevap vereceğini bilemez... Eski menajeri ise Mehtap'a danışır. Mehtap, bu olayı Seray'ın lehine çevirecektir.

Esra, Efkan ve Osman'ın annesini öldürdüğünü düşünür ama diğer yandan da annesinin öldüğünü kabullenemez. Efkan'dan gizli, Murat'la birlikte annesiyle ilgisi olabilecek bütün davaları araştırırlar. Annesinin kaybıyla denkleşen bir dosya vardır.

Mine'nin beklenmedik bir konuğu vardır. Bu konuk, Metin hakkında kimsenin bilmediği şeyler biliyordur. Metin'den kolayca boşanabilecek, Metin'in doktorluk lisansı bile iptal edilebilir. Mine, Metin'den boşanabilmek için ne kadar ileri gidebilir?


EVLİ VE ÖFKELİ 10. Bölüm
13 Aralık 2015, Pazar 20:00
Dilek, Tarık'ın Elif'le ilişkisinin devam ettiğini görür ve hayal kırıklığına uğrar. Seray'ın da gazlamalarıyla Tarık'a karşı mesafeli davranmaya karar verir. Dilek, Deniz'in boşluğunu doldurmak için Seray'a asistanlık yapar ve sette Yeşilçam'ın eski çapkınlarından Lütfü ile tanışır.

Murat, Esra'nın annesinin esrarengiz kaybıyla ilgili davanın peşini bırakmaz. Esra'dan saklamaya çalışsa da Esra, Murat'ın bir şeylerin peşinde olduğunu anlar ve onu sıkıştırır. Murat somut bir delile ulaşana kadar Esra'ya bir şey söylememeye çalışırken ikisini de şaşırtan bir gelişme olur.

Mine, Metin'den şiddet gördüğünü kardeşi ve en yakın arkadaşlarına söyleyemez. Başına gelenlerden ötürü utanmaktadır. Metin ise boş durmaz. Mine ile Cenk arasında bir ilişki olduğu dedikodularını yayar.

Seray, ne kadar kaçsa da Deniz'le yüzleşmek zorunda kalır. Deniz, Seray'ın evine yerleşir. İkisi arasındaki sırrı öğrenen Gülendam, Seray'la pazarlığa oturur. Ya Macit'i boşayacak, ya da herkes bu sırrı öğrenecek ve Seray'ın bütün kariyeri mahvolacaktır.

EVLİ VE ÖFKELİ 9. Bölüm
06 Aralık 2015, Pazar 20:00
Dilek, Seray, Esra ve Mine...
Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları.
Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da!
Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu!
İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder