21 Aralık 2015 Pazartesi

ATV Kırgın Çiçekler 26. Bölüm Özeti "Kırgın Çiçekler" Maral'ın Başı Dertte Kurtulabilecek Mi?

Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile yine reyting rekorları kırmaya geliyor. Kırgın çiçekler son bölümünde annesi ile yollarını ayıran Eylül'den sonra hapishane de şişlenen Kemal, durumu ne olacak yeni bölümde en çok merak edilen konulardan birisi. Maral bindiği arabadan çıkabilecek mi? köşeye sıkışan Maral, düştüğü durumdan kurtulabilecek mi? Arkadaşları Eylül'ü teselli etmeye çalışırken Kemal, ile Mesude bu olaydan sonra Eylül'ü sorumlu mu tutacak tüm bunların yanıtı yeni bölümde. Cemre mektubu okulda olay yaratıyor.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm bu akşam ATV kanalından veya internetten online seyredebilirsiniz....


Kırgın Çiçekler 26. Bölüm Özeti:

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...
Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Kırgın Çiçekler 26. bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

Hapishanede şişelenen Kemal, yoğun bakıma alınır. Haberi alan Mesude, hastaneye koşar. Nazan, mücevherlerini Defne’nin çaldığından şüphelenerek üzerine gider.

Songül ve Kader, Seher’den Meral’e annesi olduğunu artık söylemesini isterler. Meral, arabasına bindiği adam tarafından köşeye sıkıştırılır. Serkan, Eylül’ün doğum günü için sürpriz bir parti hazırlayarak herkesi bir araya toplarken beklenmeyen ziyaretçi kafaları karıştırır…


KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal tutuklanır. Polis Nazan’ın evinde parmak izi ararken Defne yakalanma korkusu yaşar. Mesude, Nazan’a şikayetini çeksin diye yalvarır. Cemre, Zeyno’yu kızlarla tanıştırır.

Feride ve Toprak arasında telefon krizi açmaza girer. Toprak, Feride’nin peşinde biri var korkusuna kapılır. Cenk, Meral’i annesiyle tanıştırmak üzere evine davet eder.

Büyük bir heyecanla eve giden Meral beklemediği şeylerle karşılaşır.

Eylül, hapishaneye gidip Kemal’e bütün nefretini haykırır. Mesude ve Eylül arasında artık her şey kopma noktasına gelir…


KIRGIN ÇİÇEKLER 26. Bölüm Özeti 21 Aralık 2015, Pazartesi 20:00
Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır...

YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat

GENEL HİKAYE:
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder