13 Aralık 2015 Pazar

Kısmetse Olur Son Elenen Damat Adayı Kim? Kısmetse Olur Gürkan Demirci Kimdir?

Kısmetse Olur bir eleme gecesini daha geride bıraktı. Bir çok izleyeni ve merak edilen isimler çiftler an ve an izleniyor. Hafta sonu ekranlara gelen eleme gecesi oylardan sonra koruma altına alınan isimlerin dışındaki kişiler arasından seçiliyor. Seçilen isimler bay ve bayan olarak yarışmadan ayrılıyor. Yarışmaya son veda eden isim Ercan Çiftçi olurken yeni bir isim yeri aldı.

Kısmetse Olur evine yeni katılan damat adayı ise Gürkan Demirci Oldu 33 yaşında olan ve bir oğlu olan yeni damat adayı profesyonel futbolcu.İstanbul’da yaşayan Demirci, bakalım kısmetini bulabilecek mi?

Kısmetse Olur evine giren Gürkan Demirci damat adayı Amerika'dan geldiğini ve futbolcu olduğunu söyledi bunun yanı sıra içimde bir kıvılcım var ise o kişi alırım giderim sözlerini kullandı ki bunun yanı sıra Daniela yeni damat adayına oldukça yakın davrandığı görüldü ki Tankut ile arasındaki ilişki askıda mı kalacak. Gelinlerin oldukça ilgisini çekmiş olsa da yeni bölümlerdeki gelişmeleri hem beraber göreceğiz.


33 Yaşında olan Gürkan Demirci aynı zamanda antrenörlük yapmaktadır. 7 yaşında bir oğlu olduğunu dile getirdi ve her şeyini çocuğu ile yaptığını dile getirdi. Evde aklında biri olmadığını ve hissetmek istediğini dile getirdi.

Kısmetse Olur 14 Aralık Pazartesi Yeni Bölümü İzlemek İçin Saat: 12:45'de Kanal D ekranlarında veya online de seyredebilirsiniz. 

Kanal D Kısmetse Olur 50. Bölüm Fragmanı-İzle İzlemek İçin Kendi Kanalını İzleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder