15 Aralık 2015 Salı

Poyraz Karayel 36. bölüm fragmanı-İzle Ayşegül, seçimi ne olacak?

Çarşamba akşamları vazgeçilmezi Poyraz Karayel, şüphesiz. Kanal D'nin en çok izlenen dizileri arasında olan Poyraz karayel yeni bölümü ile yarın akşam izleyicisi ile heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. 

Poyraz Karayel 36, bölümü 16 Aralık Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranlarında sizleri bekliyor.


Poyraz Karayel'de heyecan dorukta. Ayşegül için seçim zamanı.. Babasını mı seçecek yoksa Poyraz'ı mı?
Poyraz Karayel 36. bölümü ile 16 Aralık Çarşamba Kanal D İzleyebilirsiniz..
Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini noktalamasını ister. Poyraz ve Ayşegül buna anlam veremezler. Ayşegül babasıyla konuşmaya gittiğinde işin iç yüzünü anlar. 
Bahri, İsmail Karayel’in Adil Topal olduğunu öğrenmiştir. Bahri ve Ayşegül büyük bir kavga ederler. Ayşegül bir seçim yapmak zorundadır. Ya babasını seçecektir ya da Poyraz’ı... 
Bahri ise İsmail’i öldürüp intikamını almakta kararlıdır. İsmail’in Adil Topal olduğunu öğrenen Sadreddinler de harekete geçer. Ama Poyraz da boş durmamaktadır. Poyraz babasının öldürülmesine engel olmaya çalışırken, klinikten taburcu olan Begüm Poyraz’ı köşeye sıkıştıracak yeni bir plan içindedir.

Behçet’in peşini bırakmayan Bahri, Adil Topal'ın kim olduğunu öğreniyor!
Poyraz’ın Sadrettin’i vurması herkeste şok etkisi yaratır. Sadrettin Ayşegül’ün çalıştığı hastaneye götürülür. Oradaki tüm imkansızlıklar içinde kurşunun çıkarılması gerekiyordur. Fakat İsmail Karayel ve emniyet müdürü de boş durmaz, onlar da Sadrettin’in peşindedir. 
Sadrettin’in Poyraz’ın silahından çıkan kurşunla vurulmuş olması hem Sadrettin’i hem de Poyraz’ı zor durumda bırakacaktır. Üstelik oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz’a çok tepkilidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder