15 Aralık 2015 Salı

Survivor'da Yarışacak Bir İsim Daha Kesinleşti! Survivor'da 2016 Yarışmacısı Yunus Günçe Kimdir?

Acun Ilıcalı'dan 2016 Yılında başlayacak olan yarışmanın 3. ismini sosyal paylaşım hesabından tüm yarışma meraklıları için paylaştı. Survivor 2016 yılı yarışmacısı ünlü oyuncu ve sunucu olan Yusuf Günçe oldu.

Yusuf Günce bir çok programda sunuculuk ve oyunculuk deneyimin yayında başarıda sağlam adımlarla ilerleyen ünlü isimlerden.

Ünlü televizyoncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'nin Survivor'da yarışacağını duyurdu.

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosunda üçüncü isim belli oldu. Acun Ilıcalı, Yılmaz Morgül ve Yattara'dan sonra şimdi de Yunus Günçe'yi açıkladı.

ACUN KENDİ AÇIKLADI

Ilıcalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Survivor 2016 kadrosunun yeni ismi Yunus Günçe. Kendisine başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.


YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

1976 Almanya doğumludur. Marmara Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği Bölümü'ndendir.

Number One'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta halen devam etmektedir. TRT'1 de UÇURTMA adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinde çok beğenilen Gökhan karakteri ile genç izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır. Mustafa Altıoklar?ın yönetmenliğini üstlendiği?O Şimdi Asker?, Oğuzhan Tercan?ın yönettiği?Hırsız Var? adlı sinema filminlerde rol almıştır.

Türkiye'nin çeşitli klüplerinde DJ olarak müzik yapmaktadır. Bununla birlikte "Hiç Komik Diil" adlı tek kişilik gösterisini sergilemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder