12 Aralık 2015 Cumartesi

Diriliş Ertuğrul Yine Reytingleri Sarstı!

TRT 1 ekranlarında son bölümü ile reyting rekorları kıran dizi izleyicisinden yine tam puan aldı. Çarşamba akşamları için vazgeçilmez olan dizi emeğini fazlasıyla alıyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümü ile yine soru işaretleri yanında heyecan ve aksiyonları bir arada izleyicisine yaşattı. Diriliş Ertuğrul, izleyicileri yine umduğunu buldu yeni bölüm fragmanı ise izlenme rekorları kırıyor. Diriliş Ertuğrul, izleyicileri için yeni bölüm özeti ve dizidetayı şöyle sıralanıyor.

Obadan sürgün olan Ertuğrul, yeni bölümünde planları neler olacak diye bir çok izleyici merakla beklerken yeni bölümde üstüne atılan iftiraları açığa kavuşturac
ak mı? Otaklarda yapılan planlar bozulacak mı yoksa gün yüzüne çıkacak mı? Otaklarda kurulacak sinsi planlar ve atılan uç beylik hayalleri ne olacak? Dizide sürgün durumda olan Ertuğrul ve arkadaşları çıktıkları yolda neler bekliyor bunu yeni bölümde göreceğiz ama Noyan rahat durmaya niyeti yok! Noyanın planlarından haberdar olmak için Abdurrahman önüne atan Ertuğrul, daha ne kadar başarılı olacak. Diriliş Ertuğrul, 39. Bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüm ise 16.12 2015 tarihinde ekranlara gelecek.
Başarılı bir oyuncu kadrosu ve başarılı bir yönetmen ekip ve büyük bir alanda çekilen dizi için yüzlerce köstüm dikildiğini biliyor musunuz?
Ciddi bir para ve emek ile hazırlanan dizi 13. Yüzyılda yaşanan olayları anlatıyor.

Dizi oyuncularından bir kaçı ise şöyle sıralanıyor: Başrolleri paylaşan isimler şöyle sıralanıyor: Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan gibi usta oyuncular yer alıyor.

Diriliş " Ertuğrul" Dizisi: 09. Aralık Çarşamba Reyting Rekorun: 8.6-20.5 izlenme oranları ile tüm dizileri geride bırakarak birinci sırayla bitirdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder